Manon Thomas heeft woensdagavond de Nationale IQ Test 2015 gewonnen en mag zich de slimste BN'er noemen. Haar intelligentiescore kwam uit op 126 punten.

Cabaretier Edo Brunner eindige samen met Peter Schauer op de tweede plaats met 116 punten. Billy van Utopia werd derde met 112 punten. Vorig jaar was Prem Radhakishun de winnaar met een score van 116.

Dit jaar stond de vraag 'Ben jij slimmer dan je partner?' centraal bij de test. Acht BN'ers, het publiek en kijkers thuis konden niet alleen hun eigen intelligentie testen, maar ook hoe ze ervoor stonden ten opzichte van hun zaken-, liefdes-, of vriendschappelijke partner.

NU.nl, Televisie
http://www.nu.nl/achterklap/3977276/manon-thomas-slimste-bner-bij-nationale-iq-test-2015.html

Hilariteit alom vrijdagavond in RTL Late Night. Het dansoptreden van oud-presentatrice Manon Thomas liep anders dan de bedoeling was.

Manon doet mee aan Everybody Dance Now en liet in RTL Late Night een paar moves zien. Maar tegen het einde van de dansdemo liet haar rok los en moest ze het laatste deel in haar bijna niksje afmaken.

Humberto Tan dacht even dat het erbij hoorde, gewoon een sec act. "Nee, dit hoorde er echt niet bij'', aldus een geschrokken Manon Thomas.

Manon is een fanatieke dansmarieke sinds haar deelname aan Dancing With The Stars. Behalve Everybody Dance Now doet ze ook mee aan grote internationale wedstrijden.

RTL Boulevard, Televisie
http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/video-manon-thomas-verliest-rok-bij-dans