Wie is Manon Thomas?

Manon-Thomas-3

Manon Thomas is een veelzijdige vakvrouw met uiteenlopende interesses, ervaring en een gezonde dosis humor.

Na een carriere als Office manager, PR en HRM in het zakenleven, kwam Manon vijfentwintig jaar geleden in de Showbizz terecht. Ze presenteerde diverse televisieprogramma’s als Scrabble, Eigen Huis, RTL Club Live, Kook TV en ze was vast panellid bij Zo Vader Zo Zoon. Voor RTL 4 presenteerde ze in 2009 het live programma RTL Vandaag, waarin dagelijks actualiteiten werden behandeld en gasten door haar geïnterviewd. In 2013 maakte ze voor RTL7 het paardensport programma In het Zadel.

Manon presenteert Events, treedt op als dagvoorzitter, is communicatie- en presentatie coach, stemacteur en schrijft graag. Door haar brede opleiding en ervaringen in het bedrijfsleven is Manon in staat de juiste toon te vinden voor de meest gecompliceerde onderwerpen. Ook voorbereiding en inhoudelijk redigeren behoren tot haar mogelijkheden.

Let's dance!

Vuurwerk op de dansvloer.

Manon Thomas & Co – dé Dance Act met bekende dansers uit Dancing with the Stars & So You Think You Can Dance! Een mix van stijlen als Latin, Ballroom, Modern, Hiphop zorgt voor vuurwerk op de dansvloer.